Contact - XXL Boomstamtafels Traprenovatie

Contactgegevens

Wil je meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens of door direct een bericht te versturen via het formulier.

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

XXL Boomstamtafels
T: 06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E: info@xxlboomstamtafels.nl

Showroom Heinenoord
Boonsweg 64
3274 LH Heinenoord
(Bezoek uitsluitend op afspraak)

Neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over XXL Boomstamtafels

boom·stam (de; m; meervoud:boomstammen) 1 opgaand gedeelte van een boom

ta·fel (de; v(m); meervoud:tafels) 1 meubel dat bestaat uit een horizontaal blad dat op een of meer poten rust

Volgens de dikke Van Dale de definities.

Voeg de twee samen en je krijgt zóveel meer. Dat vinden wij.

Wat maakt dan een boomstamtafel in onze ogen zo mooi?

Een echt XXL boomstamblad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Lokale ondernemers met passie voor hout en met een focus op minimale belasting voor milieu en omgeving. Een tafel die bij iemand past, waar men een band mee opbouwt, goede en slechte tijden aan meemaakt en waar iemand iedere keer weer iets nieuws aan ontdekt. Een monumentale boom die na eeuwenlang geschiedenis ergens meegemaakt te hebben, nu bij iemand generaties lang een plaats zal bieden waar men herinneringen opbouwt, emoties, rust en liefde ervaart, waar men leeft.

En niet te vergeten, aan een boomstamtafel zal nooit iemand om een gespreksonderwerp verlegen zitten; de tafel zelf is een dankbaar onderwerp om een gezellige avond mee te vullen. De tafel als één grote metafoor voor het leven van een mens.