Unieke TV-meubels met boomstamblad - XXL Boomstamtafels

Boomstam TV-meubels; een genot om naar te kijken

Met een prachtig TV-meubel van XXL kan de televisie uit blijven of zelfs uitblijven: een genot om naar te kijken en een blikvanger in je interieur! De uitstraling, vorm en kleuren van je boomstamtafel kun je op meerdere plekken in je interieur terug laten komen wat rust en herkenning in je woonruimte brengt. Of misschien ben je juist op zoek naar één uniek, natuurlijk object in je woonkamer? Denk dan aan een schitterend TV-meubel in iedere denkbare kleur, vorm en uitstraling die bij jou past! De mogelijkheden zijn, net als bij onze andere producten eindeloos.

TV-meubels op maat

Omdat ieder huis en inrichting anders is en iedere behoefte verschilt per persoon, maken wij de tv-meubels geheel op maat. Alle afmetingen zijn mogelijk, van XS tot XXL. Onze TV-meubels worden op maat gemaakt van hoogwaardige boomstambladen, rechtstreeks afkomstig uit Europese bossen. Elk stuk hout is met zorg geselecteerd, waardoor elk meubelstuk een exclusief en uniek karakter heeft. Je zult dus ongetwijfeld een exclusieve eenmalige oplage in huis halen.

Kom langs in onze showroom

Bij XXL Boomstamtafels worden alle meubels op maat gemaakt. Je bent van harte welkom in onze showroom om een mooi blad uit te zoeken die wij vervolgens geheel naar wens zullen omtoveren tot een prachtig TV-meubel. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerda Simonek, Hoogvliet ★★★★★

Ook wij hebben twee unieke tafels bij XXL Boomstamtafels vandaan en krijgen telkens van bezoekers complimenten vanwege onze prachtige tafels. Bardo heeft er echt een missie van gemaakt om zoveel mogelijk bomen te redden en een nieuw leven te geven, hij kan uren “bomen” over de herkomst van bomen en zijn toekomstvisie voor deze reuzen. Nieuwsgierig geworden? Ga gerust eens kijken en voel de bevlogenheid van deze bomenridder, misschien staat jouw nieuwe tafel al op je te wachten!!

Nel Vietsch, Puttershoek ★★★★★

Ik ben bij toeval bij XXLBoomstamtafels terechtgekomen. Mijn lang gekoesterde wens voor een grote boomstamtafel kon helemaal naar eigen idee uitgevoerd worden. Bardo heeft alleen Europees hout en kan bij elk stuk hout een verhaal vertellen. Mijn keus viel op twee stukken van een 70-jarige iep uit Brabant. Bardo heeft bij mij thuis de tafel en een bijpassende bank in elkaar gezet. Ik ben er erg blij mee en hoop dat ze nog lang in mijn familie gebruikt gaan worden!

Jeroen en Elga de Kruyk in Strijen ★★★★★

Bardo heeft veel passie voor wat hij doet. Elke tafel heeft zijn eigen verhaal en deze weet hij allemaal te vertellen. Zo ook de tafel die wij uitgekozen hebben. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar de wensen die je uitspreekt en probeert zo de tafel te zoeken die erbij past. Levering was super snel. Als iemand een excentrieke eettafel zoekt met een verhaal, zullen wij deze persoon zeker naar Bardo sturen.

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

XXL Boomstamtafels
T: 06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E: info@xxlboomstamtafels.nl

Showroom Heinenoord
Boonsweg 64
3274 LH Heinenoord
(Bezoek uitsluitend op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!

Neem contact met ons op