TV-meubels - XXL Boomstamtafels

Een genot om naar te kijken

Met een prachtig TV-meubel van XXL kan de televisie uit blijven of zelfs uitblijven: een genot om naar te kijken en een blikvanger in je interieur. De uitstraling, vorm en kleuren van je boomstamtafel kun je op meerdere plekken in je interieur terug laten komen wat rust en herkenning in je woonruimte brengt. Of misschien ben je juist op zoek naar één uniek, natuurlijk object in je woonkamer? Denk dan aan een schitterend TV-meubel in iedere denkbare kleur, vorm en uitstraling die bij jou past! De mogelijkheden zijn, net als bij onze andere producten eindeloos.

Klanten over XXL Boomstamtafels

Maaike Lussenburg

Op aanraden van een vriend kwamen wij in de showroom van Bardo terecht.
Nadat wij besproken hadden waar wij ongeveer naar op zoek waren werden wij meegenomen naar ruimte met allerlei soorten bladen. De een nog mooier dan de ander. Alle bladen met een eigen verhaal. Door Bardo zelf “gevonden” en gekapt. Wij vonden het fijn de achtergrond van het blad/de boom te weten.
Al snel hadden wij “ons blad” gevonden en is er voor ons een mooi bureau van gemaakt waar onze kinderen uren aan zitten te knutselen

Renée en Jan Roeland

We hadden ook een tafel nodig in Spanje. Waar de hele familie aan kan eten, praten en spelen. In onze gedachten iets van 360 x 70 en vooral zwaar. Want op de berg in Spanje kan het nogal hevig waaien. Overlegd met XXL, het resultaat: 2 delen van één grote stam van 170 breed die zowel in de lengte als in de breedte naast elkaar kunnen staan of los. Helemaal naar ons zin.

Loes van Rijsoort, Dordrecht

Superblij met onze boomstamtafel in ons gerenoveerde jaren 30 appartement in Dordt. De kleur is prachtig donkerbruin met kleuraccenten. Snel, persoonlijk en vakkundig geleverd door Bardo.

Icon Woman Icon Woman Icon Woman

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

Telefoon  06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E-mail  info@xxlboomstamtafels.nl
Showroom:
Nijverheidsweg 49
3274 KJ Heinenoord
(bezoek op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!

Neem contact met ons op