Salontafels - XXL Boomstamtafels

Onze salontafels

“Hebben jullie ook kleine tafels?”

Dat is lastig te zeggen, we maken boomstamtafels in alle afmetingen en wat voor de één klein is, is voor een andere groot.
Wat we in ieder geval wél hebben, zijn twee belangrijke uitgangspunten:

We willen een mooie bestemming voor ál onze planken, groot en klein
Én we willen heel graag het perfecte meubel naar wens maken voor jouw interieur.

Groot of klein doet niet ter zake, vertel ons wat je zoekt en we helpen je graag!

Klanten over XXL Boomstamtafels

Kimberley en Laurens, ‘s Gravendeel

Voor onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een nieuwe eettafel. Wij hadden een mooie tafel gezien in een winkel maar wilden ook graag iets uniek. Via via zijn wij bij XXLboomstamtafels uitgekomen. We hadden wel een idee wat wij wilden maar in de showroom was er genoeg te zien. Uiteindelijk hebben wij samen met Bardo een mooi exemplaar gevonden tussen de vele boomstammen die hij heeft liggen. Van elke boom weet hij nog precies waar hij vandaan komt en heb je gelijk leuke informatie over je toekomstige tafel.
Hij heeft een prachtige tafel voor ons gemaakt. Niets is teveel en hij denkt graag met je mee. Hij is pas tevreden als jij dat als klant ook bent. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat en ik zou iedereen aanraden om zijn tafel hier uit te zoeken!

Hans en Corine van Putten

We genieten dagelijks van onze nieuwe vensterbank. We hadden een idee wat we wilden, maar tijdens het gesprek met Bardo van XXL-boomstamtafels werd het steeds concreter. Over elk blad die in zijn showroom staat heeft hij een verhaal. Dat maakt het bijzonder. Zo kwam ons blad uit een boom uit Duitsland waar tijdens het zagen een loden kogel tevoorschijn kwam. Leuk was ook dat we mochten kiezen hoe we het blad wilden kopen. Wel of niet geschuurd en gelakt. Alles was mogelijk. Het is een leuke chillplek geworden voor de kinderen en af en toe ook voor ons. Al met al zijn we goed geslaagd en hebben we het bedrijf ervaren als iets waar vakkundigheid en liefde voor het vak en het product voorop staat.

Jeroen en Elga de Kruyk in Strijen

Bardo heeft veel passie voor wat hij doet. Elke tafel heeft zijn eigen verhaal en deze weet hij allemaal te vertellen. Zo ook de tafel die wij uitgekozen hebben. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar de wensen die je uitspreekt en probeert zo de tafel te zoeken die erbij past. Levering was super snel. Als iemand een excentrieke eettafel zoekt met een verhaal, zullen wij deze persoon zeker naar Bardo sturen.

Icon Woman Icon Male Icon Male

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

Telefoon  06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E-mail  info@xxlboomstamtafels.nl
Showroom:
Nijverheidsweg 49
3274 KJ Heinenoord
(bezoek op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!

Neem contact met ons op