Decoratie - XXL Boomstamtafels

Boomstam decoratie

Ook onze decoratiestukken zijn gemaakt uit bladen van lokale, bijzondere bomen. Het zijn vaak bomen die te grillig of gehavend zijn om te verzagen. Wij ontfermen ons er graag over en zagen ze tóch! De beloning is vaak een verrassende en unieke one-of-a-kind planken. Planken die een ander als afval weg zou gooien; wij worden er alleen maar blij van!

Klanten over XXL Boomstamtafels

Anja en Ron van Gelder, Rockanje

Onze eerste kennismaking met XXL boomstamtafels was in de showroom in Heinenoord. Prachtige opstelling van diverse soorten hout in diverse kamers. Ook beukenhout met effecten van een bacterie… verrassende tekeningen in het hout! Warm welkom door Bardo, die van elke plank de herkomst wist. De bomen hebben allemaal een eigen verhaal, maar zijn in ieder geval niet gekapt voor de meubelmaker. Zo is onze boom afkomstig van een begraafplaats, waar hij op het punt stond om te vallen. Toen Bardo onze tafel kwam opbouwen, had hij hele creatieve tips wat we nog meer met hout van dezelfde boom konden doen. Zo ontstonden een kapstok, een lamp en planken in de keuken. Op deze manier zijn diverse vertrekken verbonden door hout van dezelfde boom. Het is erg mooi geworden!

Ad en Karina, Mijnsheerenland

Een plank met een verhaal. Samen met Bardo gekeken van welke houtsoort de bijna 5 meter lange plank moet worden gemaakt en zelf de plank uitzoeken. Daarna gaat Bardo aan de slag en levert een geweldig mooi eindproduct af. Goed advies en prima service! De plank is een prachtig kunstwerk in onze woonkamer geworden. Erg blij mee. Bardo, bedankt!

Fam van Biene, Dordrecht

Wij hebben bij Xxl Boomstamtafels een mooie dwarsdoorsnede voor onze bartafel gekocht! Na veel recht toe recht aan bladen te hebben gezien, hebben wij bij Xxl Boomstamtafels helemaal ons aparte blad gevonden! Service en deskundigheid waren top, mede door het enthousiasme van het personeel en het verhaal achter de boom! Een echte aanrader!!

Icon Woman Icon Male Icon Woman

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

Telefoon  06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E-mail  info@xxlboomstamtafels.nl
Showroom:
Nijverheidsweg 49
3274 KJ Heinenoord
(bezoek op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!

Neem contact met ons op