Ruwe planken - XXL Boomstamtafels

Zoek jouw perfecte ruwe plank uit bij XXL Boomstamtafels

Je bent bij XXL Boomstamtafels aan het perfecte adres als je zelf aan de slag wilt met ruwe planken voor een uniek meubel!

Er is maar weinig mooier dan een XXL Boomstamtafel maar een zelfgemaakte XXL Boomstamtafel geeft wellicht nog meer voldoening voor diegenen die met hun eigen handen iets unieks willen creëren. Hiervoor leveren we ook de ruwe planken en desgewenst advies. We bieden het met net zoveel enthousiasme aan maar houden het voor nu verder kort.

 

Kwaliteit en diversiteit in ruwe planken

Onze ruwe boomstam planken worden zorgvuldig geselecteerd, met oog voor de natuurlijke schoonheid van het hout. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint, onze planken bieden de ideale basis voor jouw DIY-project. Kies uit verschillende houtsoorten, elk met hun eigen karakter en eigenschappen. Een uitgebreide selectie zorgt ervoor dat je altijd de juiste plank vindt voor jouw project. Je bent van harte welkom in onze showroom om een ruime selectie van onze planken te bekijken. Zo kun je precies aangeven wat je wensen zijn, en zorgen wij dat we de perfecte ruwe boomstamplank voor jou vinden.

 

Persoonlijk advies voor jouw project

Wil je graag zelf aan de slag met een mooi project, maar heb je daar wat advies bij nodig? Het  team van XXL Boomstamtafels staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en begeleiding. Of je nu vragen hebt over de keuze van de juiste ruwe plank, het bewerken van het hout, of het afwerken van je meubelstuk, wij zijn er om je te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

 

Gerda Simonek, Hoogvliet ★★★★★

Ook wij hebben twee unieke tafels bij XXL Boomstamtafels vandaan en krijgen telkens van bezoekers complimenten vanwege onze prachtige tafels. Bardo heeft er echt een missie van gemaakt om zoveel mogelijk bomen te redden en een nieuw leven te geven, hij kan uren “bomen” over de herkomst van bomen en zijn toekomstvisie voor deze reuzen. Nieuwsgierig geworden? Ga gerust eens kijken en voel de bevlogenheid van deze bomenridder, misschien staat jouw nieuwe tafel al op je te wachten!!

Nel Vietsch, Puttershoek ★★★★★

Ik ben bij toeval bij XXLBoomstamtafels terechtgekomen. Mijn lang gekoesterde wens voor een grote boomstamtafel kon helemaal naar eigen idee uitgevoerd worden. Bardo heeft alleen Europees hout en kan bij elk stuk hout een verhaal vertellen. Mijn keus viel op twee stukken van een 70-jarige iep uit Brabant. Bardo heeft bij mij thuis de tafel en een bijpassende bank in elkaar gezet. Ik ben er erg blij mee en hoop dat ze nog lang in mijn familie gebruikt gaan worden!

Jeroen en Elga de Kruyk in Strijen ★★★★★

Bardo heeft veel passie voor wat hij doet. Elke tafel heeft zijn eigen verhaal en deze weet hij allemaal te vertellen. Zo ook de tafel die wij uitgekozen hebben. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar de wensen die je uitspreekt en probeert zo de tafel te zoeken die erbij past. Levering was super snel. Als iemand een excentrieke eettafel zoekt met een verhaal, zullen wij deze persoon zeker naar Bardo sturen.

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

XXL Boomstamtafels
T: 06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E: info@xxlboomstamtafels.nl

Showroom Heinenoord
Boonsweg 64
3274 LH Heinenoord
(Bezoek uitsluitend op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!

Neem contact met ons op