Ruwe planken - XXL Boomstamtafels

Zoek jouw perfecte plank uit

Je bent bij XXL Boomstamtafels aan het perfecte adres als je zelf aan de slag wilt met een uniek meubel!

Er is maar weinig mooier dan een XXL Boomstamtafel maar een zelfgemaakte XXL Boomstamtafel geeft wellicht nog meer voldoening voor diegenen die met hun eigen handen iets unieks willen creëren. Hiervoor leveren we ook de ruwe boomstambladen en desgewenst advies. We bieden het met net zoveel enthousiasme aan maar houden het voor nu verder kort.

Klanten over XXL Boomstamtafels

Gioacchino en Arwen, Dordrecht

Omdat wij voor onze woonkeuken op zoek waren naar een eettafel met een speciale maat, kwamen wij via via uit bij Boomstamtafel XXL. We maakten een afspraak voor een showroombezoek en daar keken we onze ogen uit! Stuk voor stuk unieke planken in alle soorten en maten. Bardo, de eigenaar, is een echte ‘vakidioot’, die zijn enthousiasme graag met je deelt en daarnaast alles kan vertellen over de herkomst van iedere plank die er staat. Eerlijk hout met een verhaal erachter en het liefst zo groot, natuurlijk en robuust mogelijk. Samen kozen we de juiste boomstam voor onze tafel uit met al onze wensen in zijn achterhoofd. Tijdens het proces kregen wij zelfs een timelap van het schuren en maken van de tafel, erg leuk om te zien! Alles verliep netjes volgens afspraak en ondertussen genieten wij al een paar maanden van onze droomtafel. Een enorme aanrader dus.

Gerda Simonek, Hoogvliet

Ook wij hebben twee unieke tafels bij XXL Boomstamtafels vandaan en krijgen telkens van bezoekers complimenten vanwege onze prachtige tafels. Bardo heeft er echt een missie van gemaakt om zoveel mogelijk bomen te redden en een nieuw leven te geven, hij kan uren “bomen” over de herkomst van bomen en zijn toekomstvisie voor deze reuzen. Nieuwsgierig geworden? Ga gerust eens kijken en voel de bevlogenheid van deze bomenridder, misschien staat jouw nieuwe tafel al op je te wachten!!

Loes van Rijsoort, Dordrecht

Superblij met onze boomstamtafel in ons gerenoveerde jaren 30 appartement in Dordt. De kleur is prachtig donkerbruin met kleuraccenten. Snel, persoonlijk en vakkundig geleverd door Bardo.

Icon Male Icon Woman Icon Woman

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

Telefoon  06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E-mail  info@xxlboomstamtafels.nl
Showroom:
Nijverheidsweg 49
3274 KJ Heinenoord
(bezoek op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!

Neem contact met ons op