Eettafels - XXL boomstamtafels
Check
Eerlijk verkregen Europees hout
Tree
Bomen met een verhaal
Star
Exclusieve eenmalige oplage
Np Resize 482470 Ffffff
Van klein tot grootst

Een tweede leven voor bijzondere bomen

Onze eettafels zijn gemaakt uit bladen van lokale, bijzondere bomen. Bomen die een lang leven achter de rug hebben en voor veel mensen een grote betekenis gehad hebben. Een hofboom waar generaties rondom opgegroeid zijn of een beeldbepalende randboom langs een toegangsweg van een dorp. Vaak al bomen met een naam.

Aan ieder leven komt een einde en hoe groter de boom, hoe dichter hij bij dat onvermijdelijke einde is. Wij geven ze heel graag een tweede leven maar dat kan alleen samen met jou. Met deze indrukwekkende reuzen als basis gecombineerd met jouw interieurwensen en ideeën creëren we de ideale tafel voor bij jou thuis.

Wil je ook zo'n unieke eettafel? Neem dan contact met ons op.

Jeroen en Elga de Kruyk in Strijen

Bardo heeft veel passie voor wat hij doet. Elke tafel heeft zijn eigen verhaal en deze weet hij allemaal te vertellen. Zo ook de tafel die wij uitgekozen hebben. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar de wensen die je uitspreekt en probeert zo de tafel te zoeken die erbij past. Levering was super snel. Als iemand een excentrieke eettafel zoekt met een verhaal, zullen wij deze persoon zeker naar Bardo sturen.

Reinier en Katya Offringa

In 2019 hebben wij ons huis verbouwd en voor de inrichting waren wij op zoek naar een houten tafel. Na verschillende meubelzaken te hebben bezocht kwamen we, via onze meubelmaker, terecht bij Bardo. Eenmaal binnen waren wij meteen verkocht. Zijn passie voor en kennis van bomen is besmettelijk. Elke boomstamtafel heeft zijn verhaal. Door zijn grote assortiment van allerlei verschillende boomstamtafels is het onmogelijk om niet een geschikte tafel te vinden. Voor elke smaak heeft hij een tafel. Dat hij hart heeft voor zijn zaak en de producten merk je aan alles: van een vlotte, vriendelijke communicatie tot een uitstekend advies. Wij zijn heel blij met het mooie duurzame natuurproduct wat we nu in huis hebben. Niet alleen wij maar ook onze gasten zijn onder de indruk. Een plezierige bijkomstigheid is dat je voor dit mooie product niet meer betaalt dan in een gewone meubelzaak. Echt een aanrader!

Familie Marijnissen

Tijdens onze verbouwing in het najaar van 2019 wilde we ook een nieuwe eetkamertafel. Bij Loods 5 inspiratie opgedaan en dus keus was gemaakt: een boomstamtafel. Een collega op werk vertelde ons dat als je echt een unieke boomstamtafel wilde aanschaffen je het beste naar Heinenoord kon rijden, naar XXL Boomstamtafels. Zo gezegd, zo gedaan…  De eigenaar (Bardo) vertelde daar vol passie wat het concept van het bedrijf inhield. Daarna hebben we een prachtig Iepenblad uitgekozen met zwart stalen poten. Omdat het tafelblad te lang zou zijn voor onze eethoek adviseerde Bardo om van het resterende blad een bijzettafel te maken voor in de zithoek. Een kleine 2 weken later toen de vloer erin lag werden de twee tafels (keurig afgewerkt) gebracht en gemonteerd. Met veel plezier maken we iedere dag gebruik van deze meubels. Van familie, vrienden en kennissen hebben we veel complimenten ontvangen over onze tafels! We raden iedereen aan die op zoek is naar een unieke, duurzame en houten boomstamtafel bij Bardo een kijkje te nemen. Goede service, passie voor bomen en kijk op mooie unieke meubels!

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

Telefoon  06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E-mail  info@xxlboomstamtafels.nl
Showroom:
Nijverheidsweg 49
3274 KJ Heinenoord
(Bezoek uitsluitend op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!