Op zoek naar een unieke eettafel? XXL Boomstamtafels maakt boomstamtafels op maat!

Unieke boomstamtafels op maat

Ben je op zoek naar een prachtige eettafel die niet alleen functioneel is, maar ook een uniek statement maakt in jouw interieur? Bij XXL Boomstamtafels maken we al onze tafels op maat, zo creëren we samen de tafels die perfect aansluiten bij jouw wensen. Zo is geen enkele tafel hetzelfde en heb je een absoluut uniek item in jouw eetkamer.

 

Waarom kiezen voor XXL Boomstamtafels?

Bij XXL Boomstamtafels geloven we in de kracht van maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een boomstamblad in een specifieke afmeting of een volledig op maat gemaakte boomstamtafel, wij hebben het in huis.Onze eiken boomstambladen worden met zorg geselecteerd en vervaardigd uit duurzaam gekapte bomen. Je krijgt niet alleen een prachtig stuk natuur in huis, maar draagt ook bij aan het behoud van het milieu. Elk detail van onze boomstamtafels wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Dit resulteert in unieke stukken die de rijke geschiedenis van het hout weerspiegelen.

 

Vind jouw perfecte boomstam eettafel

Bij XXL Boomstamtafels begrijpen we dat de keuze voor een eettafel een belangrijke beslissing is. De eettafel is tenslotte vaak het hart van de keuken of eetkamer. Daarom bieden we een breed scala aan opties. Onze eettafels zijn verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen. Ongeacht jouw specifieke wensen, bij XXL Boomstamtafels staan we voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte boomstamtafel voor jouw interieur.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte, maak een afspraak en kom langs in de showroom of bekijk onze social media kanalen voor meer inspiratie.

 

Duurzame eettafels, een tweede leven voor bomen

Onze eettafels zijn gemaakt uit bladen van lokale, bijzondere bomen. Bomen die een lang leven achter de rug hebben en voor veel mensen een grote betekenis gehad hebben. Een hofboom waar generaties rondom opgegroeid zijn of een beeldbepalende randboom langs een toegangsweg van een dorp. Vaak al bomen met een naam. Aan ieder leven komt een einde en hoe groter de boom, hoe dichter hij bij dat onvermijdelijke einde is. Wij geven ze heel graag een tweede leven maar dat kan alleen samen met jou. Met deze indrukwekkende reuzen als basis gecombineerd met jouw interieur wensen en ideeën creëren we de ideale tafel voor bij jou thuis. We nemen je graag mee in het proces van boom tot tafel.

 

Gerda Simonek, Hoogvliet ★★★★★

Ook wij hebben twee unieke tafels bij XXL Boomstamtafels vandaan en krijgen telkens van bezoekers complimenten vanwege onze prachtige tafels. Bardo heeft er echt een missie van gemaakt om zoveel mogelijk bomen te redden en een nieuw leven te geven, hij kan uren “bomen” over de herkomst van bomen en zijn toekomstvisie voor deze reuzen. Nieuwsgierig geworden? Ga gerust eens kijken en voel de bevlogenheid van deze bomenridder, misschien staat jouw nieuwe tafel al op je te wachten!!

Nel Vietsch, Puttershoek ★★★★★

Ik ben bij toeval bij XXLBoomstamtafels terechtgekomen. Mijn lang gekoesterde wens voor een grote boomstamtafel kon helemaal naar eigen idee uitgevoerd worden. Bardo heeft alleen Europees hout en kan bij elk stuk hout een verhaal vertellen. Mijn keus viel op twee stukken van een 70-jarige iep uit Brabant. Bardo heeft bij mij thuis de tafel en een bijpassende bank in elkaar gezet. Ik ben er erg blij mee en hoop dat ze nog lang in mijn familie gebruikt gaan worden!

Jeroen en Elga de Kruyk in Strijen ★★★★★

Bardo heeft veel passie voor wat hij doet. Elke tafel heeft zijn eigen verhaal en deze weet hij allemaal te vertellen. Zo ook de tafel die wij uitgekozen hebben. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar de wensen die je uitspreekt en probeert zo de tafel te zoeken die erbij past. Levering was super snel. Als iemand een excentrieke eettafel zoekt met een verhaal, zullen wij deze persoon zeker naar Bardo sturen.

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

XXL Boomstamtafels
T: 06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E: info@xxlboomstamtafels.nl

Showroom Heinenoord
Boonsweg 64
3274 LH Heinenoord
(Bezoek uitsluitend op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!

Neem contact met ons op