Wandplanken - XXL Boomstamtafels

De natuurlijke schoonheid van hout: unieke boomstam wandplanken

Bij XXL Boomstamtafels hebben we een passie voor het creëren van unieke meubelstukken die de natuurlijke schoonheid van hout benadrukken. Onze wandplanken zijn niet zomaar stukken hout; het zijn kunstwerken met een eigen verhaal. We selecteren zorgvuldig boomstamplanken die een rijke geschiedenis dragen, of ze nu geveld zijn door een onstuimige storm of wijken moesten maken vanwege hun indrukwekkende omvang.

Alle wandplanken worden met liefde en toewijding op maat gemaakt, waarbij het natuurlijke karakter van het hout behouden blijft. Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher in je woonkamer of een uniek badkamermeubel, onze boomstam wandplanken brengen hoe dan ook de natuurlijke schoonheid van hout bij jou thuis!

Wil je ook zo'n unieke wandplank of badkamermeubel? Neem dan contact met ons op.

Boomstam wandplanken met een verhaal

Elke boom draagt zijn eigen unieke verhaal met zich mee. Sommige bomen zijn geveld door krachtige stormen, terwijl anderen simpelweg te groot werden voor hun oorspronkelijke standplaats en een potentieel gevaar vormden. Vaak worden deze bomen met aarzeling geveld door hun eigenaren. Het is des te bijzonderder om het hout van deze bomen een nieuw leven te geven. Niet elke plank is geschikt voor een boomstamtafel, maar er zijn talloze andere mogelijkheden, waaronder het vervaardigen van adembenemende wandplanken.

Neem contact op voor jouw unieke boomstam wandplank

Bij XXL Boomstamtafels garanderen we hoogwaardige planken die aan strenge normen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen unieke boomstam wandplank. Kies je afmetingen, de afwerking die bij jouw stijl past en laat ons team van ervaren vakmensen de rest doen. Wil je liever zelf aan de slag met een van onze mooie boomstam planken? Neem dan snel een kijkje bij onze ruwe boomstam planken.

Gerda Simonek, Hoogvliet ★★★★★

Ook wij hebben twee unieke tafels bij XXL Boomstamtafels vandaan en krijgen telkens van bezoekers complimenten vanwege onze prachtige tafels. Bardo heeft er echt een missie van gemaakt om zoveel mogelijk bomen te redden en een nieuw leven te geven, hij kan uren “bomen” over de herkomst van bomen en zijn toekomstvisie voor deze reuzen. Nieuwsgierig geworden? Ga gerust eens kijken en voel de bevlogenheid van deze bomenridder, misschien staat jouw nieuwe tafel al op je te wachten!!

Nel Vietsch, Puttershoek ★★★★★

Ik ben bij toeval bij XXLBoomstamtafels terechtgekomen. Mijn lang gekoesterde wens voor een grote boomstamtafel kon helemaal naar eigen idee uitgevoerd worden. Bardo heeft alleen Europees hout en kan bij elk stuk hout een verhaal vertellen. Mijn keus viel op twee stukken van een 70-jarige iep uit Brabant. Bardo heeft bij mij thuis de tafel en een bijpassende bank in elkaar gezet. Ik ben er erg blij mee en hoop dat ze nog lang in mijn familie gebruikt gaan worden!

Jeroen en Elga de Kruyk in Strijen ★★★★★

Bardo heeft veel passie voor wat hij doet. Elke tafel heeft zijn eigen verhaal en deze weet hij allemaal te vertellen. Zo ook de tafel die wij uitgekozen hebben. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar de wensen die je uitspreekt en probeert zo de tafel te zoeken die erbij past. Levering was super snel. Als iemand een excentrieke eettafel zoekt met een verhaal, zullen wij deze persoon zeker naar Bardo sturen.

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

XXL Boomstamtafels
T: 06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E: info@xxlboomstamtafels.nl

Showroom Heinenoord
Boonsweg 64
3274 LH Heinenoord
(Bezoek uitsluitend op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!

Neem contact met ons op