Wandplanken - XXL Boomstamtafels

Boomstamplanken met een verhaal

Iedere boom heeft een eigen verhaal. Er zijn bomen die zijn geveld door een storm of veel te groot werden voor hun standplaats en een gevaar vormden. Vaak zijn de bomen door de eigenaars noodgedwongen geveld met grote tegenzin. Des te mooier om het hout zo veel en zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Niet iedere plank is geschikt voor een boomstamtafel maar er zijn no zóveel andere mogelijkheden, waaronder het maken van prachtige wandplanken.

Wil je ook zo'n unieke wandplank of badkamermeubel? Neem dan contact met ons op.

Klanten over XXL Boomstamtafels

Romy en Jessica, Groningen

Als iemand een passie voor zijn vak heeft dan is het Bardo wel. Een ieder die ooit een boomstam bij XXLBoomstamtafels heeft gekocht kan dat beamen. In het voorjaar van 2019 zijn mijn vriendin en ik zomaar bij hem binnen gelopen in Rockanje, we zagen wat mooie boomstammen en wilde dit graag in huis. In eerste instantie gingen wij alleen voor een nieuwe tv tafel, maar na wat geklets werden wij uitgenodigd in de grote opslag te komen kijken, wat een pracht staat daar! Uiteindelijk zijn we de deur uitgegaan met een deal voor een tv-tafel en een nieuwe eettafel! Zo uniek met elke boomstam zijn eigen verhaal en door de vriendelijkheid, liefde en energie die Bardo er in steekt is het, het helemaal waard. Wij zijn super blij met de tafels en wij weten ons adresje voor als wij ooit een nieuw huis gaan bewonen.

Steven en Angelique van Wijk, Oud Beijerland

Afgelopen jaar waren wij opzoek naar een mooi blad voor een kleine bar in onze woonkeuken. Het onderstel hadden we al laten maken, maar nu begon onze zoektocht naar een tafelblad dat wij beiden mooi zouden vinden. Al snel vonden we dat op ons eigen eiland een échte specialist zit. De ontvangst bij XXLBoomstamtafels  was hartelijk en het was geweldig om te ervaren hoe zij met ons mee dachten. Bij ieder stuk hout had Bardo een mooi verhaal; wat een enthousiasme! Uiteindelijk hebben we een uniek blad van een eeuwenoude boom die een paar dorpjes verder bij een oude boerderij heeft gestaan. Een tafelblad met een verhaal…

Tamara en Kevin Hoek

Via kennissen kwamen wij terecht bij XXL Boomstamtafel. Wij werden direct zeer hartelijk ontvangen en inmiddels zijn wij in het bezit van een prachtige esdoorn eetkamer tafel! Dat is elke dag weer volop genieten, voor ons een stukje ‘kunst’ in zijn puurste vorm. Kortom: een aanrader en zeer de moeite waard!

Icon Woman Icon Male Icon Woman

XXL Boomstamtafels

Een echt XXL Boomstamtafel-blad is volledig uniek. Hout wat door één partij begeleid is langs het hele traject van boom tot tafel bij iemand thuis. De historie is volledig bekend, vaak geïllustreerd door middel van documenten en fotomateriaal.

Wil je een vrijblijvende afspraak maken of bij ons langs komen? Dat kan op de volgende manieren:

Telefoon  06 - 25 18 44 66 (ook WhatsApp)
E-mail  info@xxlboomstamtafels.nl
Showroom:
Nijverheidsweg 49
3274 KJ Heinenoord
(bezoek op afspraak)

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten en deze voorzien van een aantal wensen, zodat wij contact met jou op kunnen nemen. Je kunt zelfs een voorbeeld meesturen alvast ter illustratie!

Neem contact met ons op