Tuintafels - XXL Boomstamtafels

Unieke en exclusieve tuintafels

Een stukje Moeder Natuur

De zon schijnt. Om ons heen ontwaakt de natuur en we willen niets liever dan daar middenin zitten. Momenteel is zomaar de vrije natuur in gaan opeens een stuk minder vanzelfsprekend maar dat betekent niet dat we ons er niet mee kunnen omringen! Lekker buiten, genietend van je lunch, de koffie, een momentje rust, de geuren en kleuren om je heen, de geluiden. ’s Avonds heerlijk lang natafelen in de serre of onder de overkapping, we willen heel graag buiten zijn zodra het maar even kan.

Meer dan ooit is de eigen tuin dé plek om even tot jezelf te komen.Meer dan ooit beseffen we hoe zuinig we op alles om ons heen moeten zijn. De mensen, de natuur, de hele wereld. Meer dan ooit ook, nu het even niet kan, beseffen we hoe fijn het is met onze dierbaren samen tijd en verhalen te kunnen delen. En waar beter dan aan tafel? Aan de tafel wordt gegeten, gedronken, gepraat, gelachen, gelezen, gespeeld, aan tafel wordt geleefd.

Hoe mooi is het dan als dit een tafel is met een tot de verbeelding sprekend en duurzaam verhaal? Lokaal gemaakt van eeuwenoude, noodgedwongen gekapte bomen die nu een tweede leven krijgen als centraal middelpunt van de tuinbeleving.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!